Vasárnap, 2024-05-19
LinkeldBe
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Autó, motor, teherautó [8]
Autómentő cégek, autószervizek, autórisztó és autóbontó, valamint autókölcsönző és autóbérléssel foglalkozó cégek
Otthon, család [5]
Számítástechnika [1]
Egészség [7]
Áruk és szolgáltatások [12]
Építőipar, fuvarozás, építőanyag [8]
Üzlet és pénzügyek [0]
Internet, hoszting, weboldal [2]
Kultúra és művészet [0]
Tudomány és oktatás [0]
Média és hirdetés [0]
Utazás, szállás, turizmus [1]
Tudakozó [1]
Gasztronómia [2]
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

0:50 AM
Antik bútor bérbeadás, kölcsönzés antik dekoráció

Antik bútorokVállalkozásunk elsődleges célja az azonnali és gyors, pontos lebonyolítás a vevőinkkel szemben. Kiszállításkor is mindig próbáljuk a vevő érdekeit figyelembe venni és hozzá igazodni. Akár aznap is megoldható 1-1 tárgy házhoz szállítása. A stílbútorok világának egyik legfőbb célja az ,hogy eljuttatni széles rétegben a művészetet, mesteri munkát. Olykor bizonyos darabok eredtibe való felbukkanására akár több tíz évet is vár egy vevő azonban addigra Ő már nem lesz egyedül. A stílbútorok gyártása lehetővé tette a világ számára azt, hogy sokkal kevesebb pénzből egyszerre több vevő is kielégüljön. Ez a piac óriási és komplett iparágak épülnek e köré ugyanis ez egy jól működő dolog mely kelendő. Szállodák, éttermek, rendezvényközpontok, közfürdők, állami létesítmények előszeretettel vásárolnak ilyen bútorokat, tárgyakat ugyanis beszerzésük egyszerű és biztonságos.

Míg egy bizonyos régiség felbukkanásakor akár több országot is át kell utaznunk érte és még ezután is csak bizonytalan a vásárlás, költséges a hazahozatal addig itt egyszerű, gyors és pontos a vásárlás. Alapvetően van aki luxusnak nevezi ezeket a tárgyakat azonban más meglátások szerint ez csak a művészetnek való hódolás kimutatásának egyik módja valamint az, hogy egy ember igényes a környezetére ahol lakik valószínűleg még nem csúszik bele a luxus kategóriába. Ebben a témában sok vita alakul ki a gyűjtők körében, akik általában múzeumi dolgozókkal vitatnak ilyesmit.

Bizonyos nemzetségeknél teljesen természetes ezeknek a tárgyaknak a jelenléte és gyűjtése. Sokak által kedvelt tárgyak és alkotások kiindulási pontja Olaszország és Franciaország volt. Leginkább ez a 2 ország nevezhető igazán a művészetek hazájának .Itt már nekünk is ismert tárgyak a 11-12.századból valóak melyek már kiforrott és modern technikákat alkalmaztak másokkal ellentétben. Ezek az országok virágozása a művészet szempontjából valamikor a 16.században indultak és egészen a mai napig tartanak kortárs művészet néven.

Az emberi természet mely birtokolni akar alapvetően is képtelen ellenállni ezeknek a tárgyaknak. Varázsuk sosem múló. Mindezt ötvözve tesszük a vállalkozásunkat korszerűvé és még elérhetőbbé. Az egyik mód erre az, hogy nem szükséges megvásárolni a tárgyakat hanem a bérlést is lehetővé tettük . Ez elősegíti a rendezvények, filmforgatások működésének könnyebbségét. Az antik bútor bérlés egyszerű és biztonságos. A vevő ,legyen az cég vagy magánszemély az adott tárgyat az adott és feljegyzett állapotban kaució ellenében bérelheti ki határozott vagy határozatlan időre.

A bérletidíj éppen az adott tárgy árától, a bérelt tárgyak mennyiségétől és a bérelni kívánt időtől függ. Átlagos bérlési időszak a tapasztalataink alapján 3 nap-1 hét azonban vannak kivételek külföldre utaztatás esetén ahol akár 1 hónapra is felmegy a bérlési idő. Az egyik nagy előnye a bérlésnek, hogy nem kell megvásárolni akár csak 1 adott rendezvényre és utána nem kell tároltatni, karban tartani ugyanis ezt mi végezzük el. A tárolás költséges és bonyolult módszereit ezáltal a vevőnk teljesen kikerüli. Jól működő hálózatunkat az is mutatja hogy a rendezvények és a filmipar valamint a színházdíszletek terén egyaránt jelen vagyunk.

Kategória: Áruk és szolgáltatások | Megtekintések száma: 115 | Hozzáadta:: Misi | Címkék (kulcsszavak): antik bútor kölcsönzés, bútor bérlés, antik bútor | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar
Belépés
Keresés
Naptár
«  Február 2021  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak
  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz