Vasárnap, 2024-05-19
LinkeldBe
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Autó, motor, teherautó [8]
Autómentő cégek, autószervizek, autórisztó és autóbontó, valamint autókölcsönző és autóbérléssel foglalkozó cégek
Otthon, család [5]
Számítástechnika [1]
Egészség [7]
Áruk és szolgáltatások [12]
Építőipar, fuvarozás, építőanyag [8]
Üzlet és pénzügyek [0]
Internet, hoszting, weboldal [2]
Kultúra és művészet [0]
Tudomány és oktatás [0]
Média és hirdetés [0]
Utazás, szállás, turizmus [1]
Tudakozó [1]
Gasztronómia [2]
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

2:16 AM
Kis és olcsó konténer rendelés, sittszállítás teherautóval Budapesten

Sokáig dolgoztam alkalmazottként fiatal koromban. Hajtottam és próbáltam mindent megtenni, amit a főnökeim kértek tőlem. Ilyen volt például a munkaidőm utáni fuvarok sokasága. A hévégéimen is vállaltam pluszmunkát és amit csak lehetett azt félretettem, mert úgy gondoltam, hogy egy szép napon saját céget alapítok, ami konténer rendeléssel foglalkozik.

Mivel a túlóráimban is én tartottam az ügyfelekkel a kapcsolatot, így tudatosult bennem, hogy mire van még szükségük, ami szorosan kapcsolódik a konténeres sittszállításhoz és a hulladék elszállításához. Elmondható többségében, hogy ezek a konténerek építkezésekhez és felújításokhoz kerül ki, de nem mindegy a költségvetés miatt, hogy a hulladékszállítás során mennyibe kerül a konténer bérlés ára? Az építkezéseken van sokszor földminka is, ahova munkagépek kellenek. Ezek közül is a kis egyszerű baobcat is képes a feladatok elvégzésére.

24 évesen megalapítottam a családi vállalkozást és a spórolt pénzemből a jó Isten segítségével egy takaros ki teherautóra tettem szert, amivel sittet szállítottam. A szintén kemény munkámnak és rengeteg időm ráfordításának köszönhetően vettem még egy teherautót, valamint egy bobcat-et. A földmunkákat egy barátom végezte, így tudtam, hogy jó kezekben van a gép és vigyázni fog rá.

Immár két teherautó állt rendelkezére, ha az ügyfelek konténer rendelés miatt telefonáltak és tudtam, hogy ha a korábbi évek kitartása szerint végzem a munkám és kiszolgálom a megrendelőket, akkor már a saját cégem erősítem a megbízhatósággal és a pontossággal is. Nem beszélve róla, hogy ekkor is volt hétvégi fuvarra igény és munkaidőn túli sitt elszállítására, hogy másnap zökkenőmentesen haladjon a földmunka.

Így lett 2020-ra családi válalkozásomban 4 konténer szállító teherautó és 2 bobcat. Vállalom továbbá, hogy precízen és pontosan józanul jelenek meg, tiszta ruhában a munkámból kifolyólag nem éppen tisztának mondható szakmában. A megbeszélt áraknak megfelelő összegárt szállítom el a hulladékot és nincsenek apróbetűk kikötések a konténer rendelés árak terén, amivel más vállalkozások játszanak, valamint csak és kizárólag számlával vagyok hajlandó elvégezni a munkát, amiről befogadó nyilatkozatot állítok ki minden megrendelőmenk. Remélem Önt is elégedett ügyfeleim között tudhatom majd.

Kategória: Építőipar, fuvarozás, építőanyag | Megtekintések száma: 81 | Hozzáadta:: Misi | Címkék (kulcsszavak): konténer rendelés, Kontener, konténer Budapest, kis konténer | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar
Belépés
Keresés
Naptár
«  Január 2021  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak
  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz