Vasárnap, 2024-05-19
LinkeldBe
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Autó, motor, teherautó [8]
Autómentő cégek, autószervizek, autórisztó és autóbontó, valamint autókölcsönző és autóbérléssel foglalkozó cégek
Otthon, család [5]
Számítástechnika [1]
Egészség [7]
Áruk és szolgáltatások [12]
Építőipar, fuvarozás, építőanyag [8]
Üzlet és pénzügyek [0]
Internet, hoszting, weboldal [2]
Kultúra és művészet [0]
Tudomány és oktatás [0]
Média és hirdetés [0]
Utazás, szállás, turizmus [1]
Tudakozó [1]
Gasztronómia [2]
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

1:30 AM
Munkagépre szerelhető hidraulikus bontókalapács, törőfej

Hidraulikus bontókalapács és törőfejTörőfejek, hidraulikus törőfej, törőfejek, másnéven bontókalapácsok nagy szerepet töltenek be az épületbontási folyamatokban. A már meglévõ alapgép jobb kihasználását teszi lehetõvé.Leggyakrabban kotrásnál és bontásnál használható, megnövelve a gépkotrási trajektóriáját, illetve a bontási magasságot anélkül, hogy egy újgémrendszert kelljen felszerelni.

HIDRAULIKUS BONTÓKALAPÁCSOK alacsony nyomású kalapácsok magas nyomású kalapácsok Hidraulikus törõfejek használata az építõiparban Elsõdleges épületbontási és törési munkálatokhoz, aszfalt- illetve betonelemek szétaprításához, darabolásához, térbetonok feltöréséhez használatosak új, illetve felújított hidraulikus bontókalapácsaink. A 0,8-80 tonnás munkagépekre (minikotrókra, csúszókerekes rakodókra, gumikerekes és lánctalpas kotrógépekre, rakodókotrókra) felszerelhetõ törõfejek nélkülözhetetlenek a durva felszíni munkák elvégzéséhez. Ipari méretû, kimagaslóan nagy teljesítményt igénylõ munkákhoz ajánljuk. A törõfejek kiválasztásnál figyelembe kell venni, hogy a munkagép rendelkezik-e a szükséges hidraulikus paraméterekkel. Normál nehézségû, napi munkákhoz célszerûek. Kimagasló hidraulikus paraméterek nem szükségesek, így egyszerûbb és gazdaságosabb ezen törõfejek használata. Az általunk forgalmazott berendezések az építõipar sok különbözõ területét lefedik, a beton- és aszfaltmaróktól a hidraulikus törõfejeken át.

Kategória: Építőipar, fuvarozás, építőanyag | Megtekintések száma: 61 | Hozzáadta:: Misi | Címkék (kulcsszavak): hidraulikus bontókalapács, törőfej, dehaco | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar
Belépés
Keresés
Naptár
«  Február 2021  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak
  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz