Vasárnap, 2024-05-19
LinkeldBe
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Autó, motor, teherautó [8]
Autómentő cégek, autószervizek, autórisztó és autóbontó, valamint autókölcsönző és autóbérléssel foglalkozó cégek
Otthon, család [5]
Számítástechnika [1]
Egészség [7]
Áruk és szolgáltatások [12]
Építőipar, fuvarozás, építőanyag [8]
Üzlet és pénzügyek [0]
Internet, hoszting, weboldal [2]
Kultúra és művészet [0]
Tudomány és oktatás [0]
Média és hirdetés [0]
Utazás, szállás, turizmus [1]
Tudakozó [1]
Gasztronómia [2]
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

2:16 AM
Sittes konténer redelés a XV. kerületbe Újpalotára

Mindegy, hogy lomtalanítani szeretne, vagy éppen a lakását újítja fel. Biztosan elérkezik az a pont, amikor szembesül azzal a ténnyel, hogy a hulladékokat el kell szállítani. Jobb esetben van egy saját autó és egy utánfutó, amibe pakolhatjuk a sittes zsákokba összegyűjtött szemetet. Ezzel elmehetünk az első hulladéklerakóba, de szembesülünk vele, hogy helyi lakosoknak lell lenni és kell egy befizetett utolsó havi szemétszállítási csekk is.

Agyvérzés kerülget, de a hulladékot akkor is tennemkell valahova. Az út szélén nem lehet hagyni, mert elég ciki és meg is bűntetnek érte, minden sarkon kamera van. Ilyenkor előkapva a mobilt az interneten keresgélve találunk egy pár céget, aki vállal sittes konténer rendelést a XV. kerületbe  és már meg is oldódik a hulladék elszállítása. 

A megbeszélt időpontban hozták a konténert, amit előtte megbeszéltünk a szemét mennyiségének megfelelő kapacitassal rendelkező lenyitható elejü kivitelben, aminek nagyon örültünk. Így sokkal egyszerűbb volt megrakodni. Viszont elfelejtettem, hogy kell területfoglalási engedély is. Így jelezte a sofőr, hogy ha gyorsann megpakoljuk, akkor megvárja és folyamatos rakodás mellett nem kell engedéllyel rendelkeznünk. Ettől a hírtől megkönnyebbülve elkezdük villám gyorsan rakodni a zsákokat, amiben a törmelékek voltak. Kb 10 perc alatt megtelt a konténer, amit a szállító el is vitt. Kaptunk egy papírt, amin rajta volt a z elszállított hulladék mennyisége. Egyszerű és gyors megoldás volt az biztos.

Egy kultúrált konténerszállító teherautóval jelent meg, még amaga a konténer is szinte újszerű volt. A rendelés előtt a kolléga megkérdete, hogy milyen hulladékról van szó, amit szeretnénk elvitetni, valamint milyen mennyiség, tehát mekkora tárolóra van szükségünk. Kérdezte, hogy mikorra szállítsák ki és helyileg hova? Mondtam, hogy minél hamarabb szeretnénk, ha lehet még a mai napon. Közölték, hogy ha megfelel 40 perc múlva a kért címen van a szállító és viszi a konténert. El sem hittem a hallottakat, megköszöntem a segítséget és már indultunk is haza a szeméttel az utánfutón.

Kategória: Építőipar, fuvarozás, építőanyag | Megtekintések száma: 71 | Hozzáadta:: Misi | Címkék (kulcsszavak): konténer rendelés, sittes konténer, vegyes konténer | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar
Belépés
Keresés
Naptár
«  Január 2021  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak
  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz