Vasárnap, 2024-05-19
LinkeldBe
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Autó, motor, teherautó [8]
Autómentő cégek, autószervizek, autórisztó és autóbontó, valamint autókölcsönző és autóbérléssel foglalkozó cégek
Otthon, család [5]
Számítástechnika [1]
Egészség [7]
Áruk és szolgáltatások [12]
Építőipar, fuvarozás, építőanyag [8]
Üzlet és pénzügyek [0]
Internet, hoszting, weboldal [2]
Kultúra és művészet [0]
Tudomány és oktatás [0]
Média és hirdetés [0]
Utazás, szállás, turizmus [1]
Tudakozó [1]
Gasztronómia [2]
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

1:27 AM
Minőségi fehérje és táplálékkiegészítő webáruház. Milyen a jó fehérje?

Aki valaha is sportolt, az tudja, hogy a végtelenségig nem lehet kizsákmányolni a szervezetet. Sportolás közben a szervezetünk bizony veszít az értékes ásványi anyagokból és a vízből is az izzadás következtében. Egy jól felépített és megfelelően kivitelezett edzés közben nem csak elfáradunk, hanem egyben jelzi szervezetünk, hogy ideje a megfelelő tápanyaggal pótolni az elveszített kalóriákat is.

Mitől jó a jó fehérje?

Első sorban attól, hogy nincs tele szénhidráttal. Nagyon sok kezdő elköveti azt a hibát, hogy úgy vásárol fehérjét, hogy nem is tudja, hogy mit vesz. Sok gyártó termékébe megtalálható a szénhidrát is a fehérjeforrás mellett az alatt a címszó alatt, hogy kezdőknek benne van az is. Elsőként el kell dönteni, hogy pihenéshez, vagy edzés utáni fehérjebevitel céljából vesszük. Aki megteheti, az két fehérjét tart. Egy gyors felszívódású az edzés után, így hamar jut tápanyaghoz az izomzat. A másik fehérje egy lassú felszívódású ami az alvásciklus alatt fokozatos fehérjeellátás a szervezetnek és az izomzatnak. Vannak, akik túrót esznek estére, mint természetes és szilárd tápanyag, de fehérje. Ez azonban nem minden esetben jó választás, mert vannak akik nem tudnak alvás közben megfelelően pihenni egy megterhelt gyomorral, így az alvás minőségének rovására megy ami nem pihentető alvás.

Táplálékkiegészítő webáruház

A fehérjén kívül más ásványanyagokra, vitaminokra és nyomelemekre is szüksége van szervezetünknek amit egy erre szakosodott táplálékkiegészítő webáruházban online megvásárolhatunk. Ezeket is az edzések során izzadjuk ki, veszítjük, vagy használjuk fel. Rengeteg kiegészítő közül egy pár, a leghasznosabbak közül. Kreatin egy az izomtömeg növeléséhez ma már elengedhetetlen szinte alap készítmény. Előnye, hogy kevésbé válik sérülékennyé az izom. Ide tartozik még a C vitamin, a Kalcium-Magnézium-Cink és a kollagén is ami az ízületek megfelelő működésében játszik szerepet.

 

 

Kategória: Egészség | Megtekintések száma: 123 | Hozzáadta:: Misi | Címkék (kulcsszavak): fehérje, fehérje rendelés, kreatin, táplálékkiegészítő | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar
Belépés
Keresés
Naptár
«  Május 2021  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Mentett bejegyzések
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak
  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz